Sunday, May 22, 2011

10


szép nyugis vasárnap... azt hinné az ember egy ilyen fotó alapján :)) csak hogy ez nem mai kép:D az igaz, hogy szép idő volt, vettem pár hasznos dolgot az ócskáról is, de semmi különöset, egyszóval megint szép idő volt, kedvezett a boldog munkásembereknek :) mi elindultunk biciklivel, vlhogy nagy nehezen, mivel én félek a forgalomban, Lőrinczfalvára, de messze nem jutottunk, mert a poklós mentén már is baj lett a hátsó fékemmel el s mivel az első tönkrement a tegnapelőtt, muszály volt hazaindulnunk. nem elég, hogy jóó pár napja olyan zsimbes hárpia vagyok, hogy én sem bírom magam, még ezek a hűlyeségek is mind ezekben a napokban történnek. vlhogy hazaértünk, felfújtan mint egy igazi mérgespulyka lezuhanyoztam s azt mondtam ma sem mozdulok ki többet s befeküdtem az ágyba. aztán, mivel levi elment a csütörtökire és vett bofdenszálat, vagy hogy a nyavajába mondják, meggyőzött s megint biciklire pattantunk :)) s azért tettem ma ezt a képet ide, mert arrafele bicikliztünk és a marospart mentén és már is nagy tömeg van mindenhol. a víkenden már szép lassan újra tömeggyilkolás lesz, hányingerem van, ha ilyen nyári napokon odakell mennem. estleg 7után... na s oda akartam kilyukadni, hogy lehet velem van a baj, de nekem sokkal jobban bejön az a periódus mikor még csendesen végig lehet sétálni ezen a híres telepen, hátra lehet húzodni s nyugodtan leülni a zöldbe. most már szép lassan üvölt a rádió, annnyian másznak a medencébe, hogyha beakarsz ugorni, akkor sztárnak érezheted magad, mint aki beszökik a rajongói közé a színpadról. s persze egyik teraszon jobban bömböl a marhaság mint a másiknál, hogy azt sem tudod már, hogy honnan jön a zene, a hangfalakból vagy már csal az agyad, játszik veled. de mondom rossz néven ne vegye senki véleményem, lehet velem van a baj, sőt :)) ja és különben boldog vagyok, mert holnap hééétfőőőőő ééés nem kelek azért amiért szoktam!! >>>:))

5 comments:

  1. Nem Veled van a baj,en sem birom a tomeget, az aglomeraciot, lesziv teljesen energetikailag.Erzem utana h hulla vagyok, ill. eddig, mert most mar idoben erzekelem. En is jobb szeretem a vikkend es Maros part nyugis periodusat, Olyankor vhogy nem veszited el onmagad. :)

    Nagyon tetszik a beszamolod, mar nem birtam ki h ne irjak ra. :)

    Puszko

    ReplyDelete
  2. :)))
    örülök, hogy nem csak velem van baj, ááá, illetve, h nincs velem baj :)))

    ReplyDelete
  3. A kep nagyszeru es minden nap nagyszeru kepeket toltesz fel es mindezek mellett annyira jo es igaz dolgokat irsz,hogy mar odajutottam,hogy alig varom,hogy na vajon milyen kepet toltesz fel es hat mi lesz a magyarazat!!En csak annyit tudok irni nagyszeru csaj vagy es vannak benned ertekek es nagyon buszke lehetsz magadra.Amugy a nagy zajjal kapcsolatosan csak annyit,hogy tenyleg zavaro,idegesito de neha hianyzik, hat gyertek el Levivel ide Daniaba Skivebe nagyon de nagyon szivesen latunk es hat itt olyan nagy a csend ,hogy sokszor fajdalmas,de azert jol fog. Ahogyan mar irtam neha azert hianyzik a zaj a porges,talan,mert azzal vagyunk megszokva,de hat ezt a nyugis elet is elfogadhato,es meglehet szokni.....Gratula megegyszer!

    ReplyDelete
  4. Itó, az őszinteséged néha fáj, az h tényleg igy van ,csak még akarunk 1 kicsit haladni az árral ,a tömeggel, aztan haza megyünk és otthon hullák vunk," de vajon mitől?" és muszály megfelelni ,nehogy valamiről lemaradj és ne legyél trendi, mert ha kimaradsz, azt mondják "milyen fura", lenéznek, de te csak maradj ilyen és vállald magad én is probálom...

    ReplyDelete
  5. Imola, köszönöm szépen s azt is remélem, hogy majd egyszer Dániába is eljutunk! :)
    s Emő...igen, igazad van.. :)

    ReplyDelete